Actueel

Nijenhuis Schilderwerken te Vorden verzorgt al uw schilderwerk voor binnen- en buiten.
Daarnaast kunt u uw gehele interieur door ons in korte lijnen laten verzorgen. Hiervoor kunnen wij u een compleet pakket aanbieden voor u al uw schilderwerk, raamdecoratie en stoffering. Dit zal in combinatie met partners worden uitgevoerd waardoor wij u totaal ontzorgen.
U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via de contact-pagina. Wij zullen een afspraak met u maken en uw wensen bespreken.
Het lage BTW tarief van 6% is per 01-01-2019 definitief verhoogd naar 9%.

Winterschilder november 2018 – maart 2019

Denkt u aan een vernieuwing van uw interieur of wilt u kozijnen,- ramen- en deuren of wanden- en plafonds gesaust hebben, dan is de winterperiode het goede moment om dit uit te laten voeren.
Zo helpt u de kleine ondernemer door de winter en u ontvangt een aantrekkelijke winterkorting.
Uiteraard alles met behoud van kwaliteit.
Naar verwachting zal de BTW per 01-01-2019 naar 9% worden verhoogd.

Buitenwerk in de winter november 2018 – maart 2019

Nu zult u denken dat buitenwerk in de winter niet kan. Door de ontwikkeling van verfproducten is dit tegenwoordig goed mogelijk. Nijenhuis Schilderwerken wil hier graag in mee gaan maar dan op een andere manier.
Door uw woning winterklaar te maken (oude / slechte delen verhelpen) en in kleur als bestaand te gronden kunnen deze onderdelen de winter doorstaan. In het voorjaar- zomer er op word alles nagezien,- bijgewerkt en afgeschilderd. Zo kunnen slechte delen bijgewerkt / gerepareerd worden en de winter doorstaan.
Uw voordeel is dat gebreken bijgewerkt worden en uw onderhoud een jaar wordt uitgesteld. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing die onderhoud spreidt en uw kosten bespaard.

Verfbestelling

Bij Nijenhuis Schilderwerken kunt u van diverse merken tegen concurrerende prijzen verf bestellen. Wij kunnen diverse merken leveren als Sigma, Sikkens, Wijzonol, Brillux e.d.
Ook voor behang- en glasweefsels met lijm en toebehoren bent u bij ons aan het juiste adres.